Restaurant

Sinds

2012

 

In de winterperiode is ons restaurant geopend op de 1e verdieping!

Over restaurant Boschmolenplas

Welkom bij restaurant Boschmolenplas! Onze trendy restaurant is de perfecte plek om te genieten van een heerlijke lunch, diner of kleine bites, vergezeld door een glaasje wijn, bubbels of cocktail. Onze open keuken is niet alleen een belangrijke sfeermaker, maar biedt u ook de mogelijkheid om mee te kijken met onze keukenbrigade terwijl zij de meest heerlijke gerechten bereiden.

Of u nu romantisch met z’n tweetjes bent of gezellig met een groep vrienden of familie, onze comfortabele L-banken zijn niet alleen een blikvanger, maar ook een perfecte verbindende factor waardoor we verschillende tafelgroottes kunnen creĆ«ren. Zo kunt u optimaal genieten van uw tijd bij Restaurant Boschmolenplas.

Of u nu komt voor een uitgebreide lunch, een ontspannen loungesessie of een heerlijk diner, ons team staat klaar om u te verwelkomen en uw culinaire ervaring onvergetelijk te maken. Onze menu’s zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediĆ«nten en zijn bereid met de grootste passie en vakmanschap door onze getalenteerde koks.

Als u op zoek bent naar een plek om te ontspannen en te genieten van heerlijk eten en drinken, dan is Restaurant Boschmolenplas de perfecte keuze. Ons team kijkt ernaar uit u te verwelkomen en u een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden in ons sfeervol restaurant.

 

Inschrijven op onze nieuwsbrief