Bootverhuur Boschmolenplas

Een dagje ongestoord genieten in een sloep op de Maasplassen in Midden-Limburg. Geen vaarbewijs nodig!

Met gastvrij onthaal en duidelijke vaarinstructies bent u bij de sloepverhuur op de Boschmolenplas aan het juiste adres. Met onze luxe sloepen kunt u optimaal tot rust komen en genieten van de bosrijke omgeving van Roermond, Panheel, Maasbracht, Wessem, Thorn, Stevensweert, Ophoven, en Maaseik. U kunt kiezen voor een hele dag, ochtend of middag. Wat u ook kiest, het zal een unieke ervaring zijn!

 

Jachthaven Boschmolenplas

In directe open verbinding met de Maas vindt u onze prachtig beschut gelegen, kleinschalige en rustige jachthaven. De haven bevindt zich in Panheel, Midden Limburg, in de onmiddelijke omgeving van Roermond en Maasbracht. De haven ligt in het grootste aaneengesloten vaargebied in Nederland van in totaal 3.000 ha. Vanaf de jachthaven bedraagt de afstand naar de Maas ongeveer 2 km.

De haven is in 2006 aangelegd en beschikt over totaal ca. 100 ligplaatsen waarvan de steigers geschikt zijn voor boten tot 20 meter. Er zijn enkele ligplaatsen voor nog langere boten. De ligplaatsen zijn voorzien van individuele elektra aansluitingen (230V – 16 Amp) en drinkwateraansluitingen op de steiger. Ook voor de kleinere boten zijn er mooie ligplaatsen beschikbaar.