Eventlocatie

Verjaardagsfeest

Sweet 16 vieren bij Boschmolenplas? Of een andere verjaardag? Het kan allemaal.

Walking dinner?

De keuze is aan u.

Multifunctionele ruimte

Voor ons bijna is niets te gek. Informeer naar de mogelijkheden.

Sinds

2012

FEESTEN AAN HET WATER BIJ BOSCHMOLENPLAS

DE PERFECTE LOCATIE VOOR EEN ONGE√čVENAARDE ERVARING IN LIMBURG

Bij Boschmolenplas hebben we een unieke feestlocatie aan het water die perfect is voor alle soorten evenementen, zowel particulier als zakelijk. Of je nu op zoek bent naar een hippe, trendy en chique locatie of juist een intieme setting wenst, wij hebben het allemaal. Gelegen aan het water en met een adembenemend 360 graden uitzicht is onze locatie gemakkelijk te bereiken op slechts 5 minuten afstand van de snelweg, en heeft het een open vaarverbinding met de Maasplassen. Onze feestlocatie is het hele jaar door geopend voor jouw evenement.

Particulier

BRUILOFTEN / RECEPTIES / VERJAARDAGEN / JUBILEA / BABYBORRELS / COMMUNIES / SPONSOR DINERS / PRIVATE DINING / THEMAFEESTEN

ZAKELIJK

PERSONEELSFEESTEN / JUBILEUMFEESTEN / NETWERKBORRELS / RECEPTIES / VERGADERINGEN / BEDRIJFS- EN PRODUCTPRESENTATIES / TEAMBUILDING / WORKSHOPS / PRIVATE DINING

1E Verdieping

Op onze eerste verdieping kunt u genieten van een adembenemend panoramisch uitzicht op de Boschmolenplas en de jachthaven. Het is de perfecte plek om uw gasten te verwelkomen en te genieten van een drankje terwijl u uitkijkt over het water.

Kortom, Boschmolenplas is de perfecte feestlocatie in Limburg voor elk type evenement. Wij staan garant voor een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten. Boek vandaag nog en ontdek wat wij te bieden hebben!

Inschrijven op onze nieuwsbrief